balkantrafikfestival

Ten days ago, some street art from Belgrade was presented at the exhibition in Brussels, Belgium named @balkantrafikfestival . I even had few pieces of my own presented there! Special thanks to @beogradski_grafiti ! #happiness #pijanista #streetartist #usracuse #streetart #art #streetartofficial #streetartglobe #globalstreetart #instagrafite #brussels #belgium #exhibition #balkantrafikfestival #belgrade #serbia #cat #littleprince

Ansambli Popullor pjesëmarrës në Festivalin Balkan Trafik 2018. Ansambli Popullor prezantoi mbrëmjën e djeshme kulturën e gjallë shqiptare në zemër të Brukselit, në Festivalin Balkan Trafik 2018. Me një formacion prej 17 artistësh, solistë, grupi i valleve, kompleksi vokal dhe orkestra popullore, prezantuan përmes këngëve dhe valleve folklorin shqiptar. Programi përfshinte vallet më të spikatura të zonave të ndryshme, këngët polifonike deri te formacionet orkestrale në formën e kabasë, apo meloditë e pavdekshme të këngës së kultivuar. Performaca e Ansamblit Popullor u mirëprit dhe duartrokit gjatë nga publiku i pranishëm. #Balkantrafikfestival #albaina #folkensemble #music #tradition #culture

@balkantrafikfestival was off the hook !!! We had so much blast playing on stage. Huge thanks to @lezartsurbains_lzu for connecting us together for this great artistic project !!! :-) #djodilon #primitiv #skiller #lezartsurbains #bozar #balkantrafik #balkantrafikfestival #euronews #2018 #hiphopheads #hiphoplegend #instamusic #marcelo #frenkie #bimbimma #convok #youssefswatts #hexaler #djraid #turntablism #beatbox #show #scratch #videomix #mixemergency

Po ndodh tani... Ansambli Popullor pjesëmarrës në Festivalin Balkan Trafik në Bruksel. Disa momente nga provat e fundit përpara fillimit te koncertit. #Balkantrafikfestival #albaina #folkensemble #music #tradition #culture

The venue for the concert tonight with @orhanosman and his band at the @balkantrafikfestival . 💎 —————————————— #skillerbeatbox #orhanosman #balkantrafikfestival #hall #concert

First day of @balkantrafikfestival was 🔥. It was pleasure to share my show with my bro @primitivbeatbox . Thanks to @djodilon for joining us for the crazy scratch battle 💪🏻. Today I play with @orhanosman at 20:30. 📸:@code_rouge19 ——————————————— #beatbox #skillerbeatbox #primitivbeatbox #balkantrafikfestival

2x Beatboxers & 1x Deejay !!!! @primitivbeatbox and @skiller.official , 2 world champion in the beatbox and me. We fixed a crazy show togerher for the @balkantrafikfestival. See y'all tomorrow at @bozarbrussels around 7pm it's gonna be HOT !!! #balkantrafik #balkantrafikfestival #2018 #djodiloneverywhere #djodilon #primitiv #skiller #worldchampions #beatbox #dj #deejay #turntablism #hiphopheads #belgium #bozar #lezartsurbains #euronews #humanbeatbox #dreamteam #videomix #mixemergency #instamusic #instascratch #instabeat #instalive #instabeatbox

It is pleasure for me to be part of @balkantrafikfestival 2018 in Brussels, Belgium. On 20.04. I will play together with my bro @primitivbeatbox 🔝🎤 On 21.04 I will have the honour to share the stage with @orhanosman ! Special thanks to @plovdiv2019 ! ——————————— #skillerbeatbox #beatbox #beatboxing #balkantrafikfestival #balkantrafik2018 #primitivebeatbox #orhanosman #brussels #instaphoto