flawless

Ramai minta kami bagi testimoni.. Alhamdulillah ini beberapa testimoni pengguna dengan hanya 1 HARI & 2 HARI SELEPAS CONSUME PUTIH KOREA ! 🤗 - Ada yang detox sebab nak buang toksin di badan baru lah dapat putih gebu seluruh badan , ada yang dah dapat effect cerah walaupun hanya 2 hari consume.. Fuhh giler thorbaikkk laa Putih Korea niee 😎 - Masih tak percaya ?? KESAN SEAWAL 7 HARI JE UOLSS !!! Alhamdulillah syukur belum sampai sebulan produk Putih Korea di pasarkan ramai yang bagi feedback positif & paling penting keyakinan pengguna terhadap produk Putih Korea yang sememangnya berkesan & PREMIUM QUALITY 👍 - Whatsapp 019-9674492 ataupun tekan link di BIO saya kayy . #thejunni #putihkorea #putihkoreareseller #tjcodperak #tjcodtaiping #tjcodsimpang #tjcodkamunting #flawless #sayajualonline #sayajualTJ #glowing #bebasmerkuri #mesrawudhuk #kkmnotified #sucihalalbersih #lovebeautylegacy #testimonithejunni #skincareviral2018 #freegift

JUST $25 PER MONTH CAN CHANGE THE LIFE OF A CHILD. . When you sponsor a child at Home of Hope, your monthly gift will ensure they receive essentials like meals, education, uniforms and will provide hope to the child and the community. . Once you select the amazing child you’d like to sponsor, you’ll be able to send and receive letters and photos that will keep you connected and allow you to build a relationship. . Learn more about the children of Home of Hope and start your journey of making an incredible impact in their life and community. . . ❤️❤️ @madonna #madonnafans #madonnafamily #madonnafan #madonnaunapologetic #madonnalove #madonnacollection #madonnaworld #madonnastyle #icon #iconic #queen #queenofpop #gay #tbt #madonnabrasil #madonnafanclub #madonnaclan #madonnalatinamerica #sex #flawless #standout #wow #onstage #m #touring #hot #madonna #hermajesty #sponsorachild @raisingmalawi *my creation

🏳️‍🌈 CLIO Gelpresso Waterproof Pensil Gel Liner🏳️‍🌈 . ✔ Slimer & precise ✔Waterproof ✔Longlasting ✔Built in smudge tip . 💰RM48 Postage: SM RM7, SS RM10 . Pilih warna anda dan Dm or wassap (link di bio) to oder.. jangan tunggu lama2.. oder cepat sebelum warna kesukaan anda habis😍💟 . Pls refer to post2 sebelum ini untuk pilih warna✌ ONLY LIMITED colours available!! Bnyak yg dh sold out ladies😘 . #clio #cliomalaysia #cliomalaysiamurah #kbeautyofficial #kbeautyproducts #kbeautyoriginal #100authentic #eyeshadow #eyeliner #eyeshadowmalaysia #eyelinermalaysia #matacantik #makeuproutine #makeupkorea #flawless #flawlesseyeliner

Oh the overwhelming never ending reckless love of God #goodmorning from all of us at @ninix.makeup.artistry .. .. .. PS- That is the smile you give when your makeup is still banging 7 hours after .. PRODUCT DETAILS- Check previous post .. .. #Ninix #NiNixWoman #happycustomer #happybride #naijabestmua #lagosmua #bellanaijawedding #weddingguest #weddingguestinspiration #flawless #smile #lagosvendors #servicevendors #sbhangout #weddingdigestnaija #soft #skin #melaninmagic

2 hari pakai dah nampak perubahan 😱😱😱😱😱 kan dh ckp Mylara mmg best! Dahlaa wangiii 💞 fall in laffff tauuuuu yg dh try tu. Bila skin dh lawoooo mmg rasa nak selfie bebanyakkkk je kan. Jelesss ke idokk? Meh rawat muka uolls dngn Mylara. Consult now! 🌟 _ #mylaraskincare #mylara #bconfident #skincareroutine #bebasmerkuri #belleza #susumaaez #mylaraselangor #mylaramurah #sobella #uforacollagen #kawaii #jerawat #tipsmukaputih #flawless #cosmetic #medinaserum #nsabeauty #ainaaserum #dianzvitamin #supplementmurah #lipstik #makeuptutorial #shawltutorial #royalexpert #lunaexpert #bajumurah

Queen Bey 🐝🐝 - On The Run II Tour, July 2018 (Nice)

4 supplements wajib telan setiap hari. Biasanya di ambil lepas makan breakfast or lunch. 🤗 . . 💕Vita-Lea® Iron Formula ❁ Menambah zat besi kerana kebiasaannya ibu mengandung kekurangan zat besi. Kekurangan zat besi boleh menyebabkan mudah pitam, lesu, kurang daya ingatan dan kurang konsentrasi. ❁ Mengelakkan anemia, masalah LOW HB. . . 💕Sustained Release Vita-C ❁ Sebagai antioksidan, membantu meningkatkan sistem imunisasi badan ibu dan bayi serta menjadikan kulit lebih cantik. ❁ Membantu Penyerapan iron – kalau tak cukup Vitamin C, iron takkan diserap oleh badan. . . 💕B-Complex ❁ Lengkap dengan 8 kumpulan Vitamin B yang diperlukan oleh tubuh badan demi membantu tubuh badan bertenaga, otak lebih fokus, emosi lebih stabil dan wajah berseri. ❁ Folic Acid untuk perkembangan fizikal dan saraf baby. . . 💕OMEGA GUARD ❁ Pengambilan Omega dapat membantu dalam perkembangan minda bayi supaya lebih active dan cepat belajar. ❁ Omega juga bantu atasi masalah tekanan darah tinggi, kencing manis & kawal berat badan daripada naik secara mendadak. . . . ws asiyah sekarang untuk harga special & consultation PERCUMA❗ 📲0136573655 📲0136573655 📲0136573655 . . #kulitlicin #nakcantik #kulitputih #breakout #breakoutskin #shakleetestimoni #espmurah #espshaklee #testimoniberjaya #flawlessskin #flawless #vitaminmurah #murah #esptestimoni #vitaminemurah #vitamincmurah #mukabersih #vitcmurah #vitaminmurah #shakleemurah #shakleecodampang #shakleeampang #shakleeeffect #shakleemurahhargastudent #shakleemurahori #codampang #coddamansara #uitmjasin #uitmmelaka #uitm #upm

4 supplements wajib telan setiap hari. Biasanya di ambil lepas makan breakfast or lunch. 🤗 . . 💕Vita-Lea® Iron Formula ❁ Menambah zat besi kerana kebiasaannya ibu mengandung kekurangan zat besi. Kekurangan zat besi boleh menyebabkan mudah pitam, lesu, kurang daya ingatan dan kurang konsentrasi. ❁ Mengelakkan anemia, masalah LOW HB. . . 💕Sustained Release Vita-C ❁ Sebagai antioksidan, membantu meningkatkan sistem imunisasi badan ibu dan bayi serta menjadikan kulit lebih cantik. ❁ Membantu Penyerapan iron – kalau tak cukup Vitamin C, iron takkan diserap oleh badan. . . 💕B-Complex ❁ Lengkap dengan 8 kumpulan Vitamin B yang diperlukan oleh tubuh badan demi membantu tubuh badan bertenaga, otak lebih fokus, emosi lebih stabil dan wajah berseri. ❁ Folic Acid untuk perkembangan fizikal dan saraf baby. . . 💕OMEGA GUARD ❁ Pengambilan Omega dapat membantu dalam perkembangan minda bayi supaya lebih active dan cepat belajar. ❁ Omega juga bantu atasi masalah tekanan darah tinggi, kencing manis & kawal berat badan daripada naik secara mendadak. . . . ws asiyah sekarang untuk harga special & consultation PERCUMA❗ 📲0136573655 📲0136573655 📲0136573655 . . #kulitlicin #nakcantik #kulitputih #breakout #breakoutskin #shakleetestimoni #espmurah #espshaklee #testimoniberjaya #flawlessskin #flawless #vitaminmurah #murah #esptestimoni #vitaminemurah #vitamincmurah #mukabersih #vitcmurah #vitaminmurah #shakleemurah #shakleecodampang #shakleeampang #shakleeeffect #shakleemurahhargastudent #shakleemurahori #codampang #coddamansara #uitmjasin #uitmmelaka #uitm #upm

B e f o r e  m e e t s  A f t e r... Earlier this month I had the pleasure of meeting this lovely lady on the morning of her Baby Shower. A friend of hers had contacted me to book me to do her makeup which was a lovely treat and I finally met Liz aka Mai Mugwagwa. Doing Liz's makeup was so much fun as she had me in stitches most of the time, she is so bubbly, charismatic and kind. Without any makeup, Liz's skin was very well looked after making it so easy for me to recreate the look she wanted to compliment her blush pink dress which she wore for her beautiful high tea baby shower. I have so many pictures to share, and will do so very soon.  We were both very pleased with the outcome. So very excited for this mummy as her princess has now been born!!! Congratulations, God's blessings and best wishes Liz!😍 Makeup: Hazel's Bridal Beauty Photo credit: Hazel's Bridal Beauty #mumtobe #becomingmumof3 #babyshowermakeup #yummymummy #subtleglam #naturalmakeup #naturalmakeup #bridalmakeup #bridalmua #weddingmakeup #flawless #flawlessfinish #glamorous  #weddingready #weddings #essexmua #londonmua #zimmua #promua #dewymakeup #dewyskin #naturalglow #welwyngardencity #nofilterneeded  #hazelsbridalbeauty #sopwellhousehotel